SZEKERES PÁLINKA

A mézédes alföldi gyümölcsök eszenciája

Szekeres Pálinka

Címünk: 6230 Soltvadkert, Ifjúság útja 13.
Tel.: +36 (30) 595 1902

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!

Ahhoz, hogy meggyőződjünk róla, hogy nem autmatikus robot tölti ki az űrlapot, hanem Ön valódi személy, kérjük klikkeljen arra a képre, amely a következőt ábrázolja: szarvas

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltője (továbbiakban: felhasználó) által megadott személyes adatokat a Szekeres Pálinka kizárólag kapcsolatfelvétel céljából használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki, kivéve ha erre a törvény kötelezi. Az itt megadott e-mail címre a Szekeres Pálinka marketing anyagot nem küld a felhasználónak, valamint a megadott telefonszámon direkt telemarketing megkereséssel nem él a jövőben. A felhasználó által az ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel során kötelezően megadott adatok: név, telefonszám, e-mail cím.

Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával a felhasználó hozzjárul ahhoz, hogy a Szekeres Pálinka felhasználja azokat kapcsolatfelvétel céljából.

Teljes adatvédelmi nyilatkozat és cookie tájékoztató megtekintése