SZEKERES PÁLINKA

A mézédes alföldi gyümölcsök eszenciája

60%-os pálinkák

„Csak bátraknak...”

A három testvér – ahogyan mi szoktuk nevezni. A párom, Bea szerint a három muskétás.

Nagyon büszkék vagyunk rájuk! A kétszer főzött kisüsti eljárással készült párlatokra igazán jellemző, hogy az egyébként is prémium pálinkáknak a legjavát tartalmazzák. Más módszerrel készülnek, mint 50%-os társaik. Magasabb alkohol fokon fejeződik be főzés. Markáns, de mégis selymes ízűk harmonizál a rájuk jellemző gyümölcs illattal. Sikerük még minket is meglepett. 

Fesztiválok, kóstolók nagy kedvencei.Nívós éttermek kedvelt pálinkái közé tartoznak. 

A nevétől nem kell megijedni, hiszen bátorság csak az első kortyhoz kell (vagy talán kíváncsiság), a másodiktól már meglódul a fantáziánk...

Ebbe a kategóriába tartoznak az alábbi pálinkáink: 

  • Kiffer Körte 60%
  • Cserszegi Szőlő 60%
  • Törköly 60%

IMG 8595