„Csak bátraknak...”
A három testvér – ahogyan mi szoktuk nevezni. A párom, Bea szerint a három muskétás.
Nagyon büszkék vagyunk rájuk! A kétszer főzött kisüsti eljárással készült párlatokra igazán jellemző, hogy az egyébként is prémium pálinkáknak a legjavát tartalmazzák. Más módszerrel készülnek, mint 50%-os társaik. Magasabb alkohol fokon fejeződik be főzés. Markáns, de mégis selymes ízűk harmonizál a rájuk jellemző gyümölcs illattal. Sikerük még minket is meglepett.
Fesztiválok, kóstolók nagy kedvencei.Nívós éttermek kedvelt pálinkái közé tartoznak.
A nevétől nem kell megijedni, hiszen bátorság csak az első kortyhoz kell (vagy talán kíváncsiság), a másodiktól már meglódul a fantáziánk...
Ebbe a kategóriába tartoznak az alábbi pálinkáink:
- Kiffer Körte 60%
- Cserszegi Szőlő 60%
- Törköly 60%